Si mund të regjistroj domain-in më të mirë?

Ju jeni këtu:
Të gjitha temat

Një emër i shkëlqyer i domain është një URL koncize, e thjeshtë për tu shtypur dhe e paharrueshme që pasqyron markën tuaj ose temën e faqes tuaj. Shmangni përdorimin e gypave, vargjeve të numrave ose fjalëve të panevojshme për ta bërë më të lehtë për vizitorët tuaj të kujtojnë dhe të gjejnë faqen tuaj në internet. Mos harroni: Një emër i shkëlqyer i domain është ai që vizitorët tuaj mund të shkruajnë saktë në provën e tyre të parë.