Rreth iDesk

Kush jemi ne

iDesk është një kompani e re dinamike dhe përparimtare me një objektiv të qartë: tu ofrojmë klientëve tanë zgjidhje inovative dhe me kosto efektive të biznesit përmes vendosjes efikase dhe integrimit të teknologjisë së informacionit.

Çfarë bëjmë ne

Ne ju ofrojmë shërbime IT në kohë reale të tilla si: PC, Printer, Scanner, Server, Programim, Hostimin e Domain-eve, Regjistrim Domain, Programim Website, Cyber Security, Cloud, Kubernetes, Docker, etj, me çmimet më të mira në treg.

Misioni Ynë

Misioni i kompanisë sonë është të sigurojë komunikimin dhe zgjidhjet e IT me cilësinë më të lartë në treg.

Vizioni Ynë

Mënyra e vetme për të bërë vepra të mëdha është të doni atë që ju bëni.