Përgjigje në kohë reale. Klientët më të lumtur.

``Mënyra e vetme për të bërë vepra të mëdha është të doni atë që ju bëni``
Steve Jobs

Na ndiqni në:

Bëjeni më të lehtë me iDesk

Klienti ka një problem

Hapi 1: Nëse klientët tanë kanë një problem, ata mund të na kontaktojnë nëpërmjet: chat, e-mail dhe thirrjeve telefonike.

Organizimi i biletave me përparësi

Hapi 2: Pas kësaj, ata duhet të na përshkruajnë problemet që kanë nëpërmjet e-mail, chat ose nëpërmjet telefonatës.

Përdorimi i software Help desk

Hapi 3: Pasi të marrim çështjen tuaj të biletave, ne përdorim programin tonë special veprues në largësi dhe do të lidhemi nga distanca në PC tuaj për të zgjidhur problemet në fjalë.

Çështja e zgjidhur

Hapi 4: Ne do të testojmë nëse gjithçka funksionon mirë duke përdorur Softuer-in tonë të veçantë Diagnostikues.

Kthim përgjigje

Hapi 5: Pasi të jemi të sigurt se gjithçka është në rregull, ne ju informojmë nëpërmjet e-mail, chat ose nëpërmjet telefonatës.

Rrjedha e punës funksionon me ju

Hapi 6: Ne kemi besim të plotë se komunikimi ynë dypalësh funksionon në mënyrë perfekte.

Përshëndetje, si mund t'ju ndihmojmë?

Chat

Ju mund të na kontaktoni nëpërmjet Chat duke klikuar në ikonën e Whatsapp në të majtë poshtë.

E-mail

Ju mund të na kontaktoni nëpërmjet e-mail duke përdorur postën tonë elektronike e cila ndodhet në fund të faqes kryesore.

Telefon

Ju mund të na kontaktoni nëpërmjet Telefonit duke klikuar në ikonën e Whatsapp në të majtë poshtë.